کتاب موج ها

اثر ویرجینیا وولف از انتشارات افق - مترجم: مهدی غبرایی-ادبیات مدرن

در ادبیات انگلیس، دشوار می‌توان رمانی را یافت که بیش از موج‌ها به شعر نزدیک باشد. استیون اسپندر موج‌ها را بزرگ‌ترین دستاورد ویرجینیا وولف می‌داند .

موج‌ها از زبان شش راوی از خردسالی تا بزرگسالی بیان می شود .
در فصل آخر راوی داستان ، علاوه بر خودش در قالب پنج راوی دیگر فرو می رود و رمان را با یک تک گویی پنجاه صفحه ای به پایان می رساند . او در این اثر تمام بیهودگی و شکوهی را که در زندگی تجربه کرده ، یک جا گردآورده و در قالب کلمات ریخته .


خرید کتاب موج ها
جستجوی کتاب موج ها در گودریدز

معرفی کتاب موج ها از نگاه کاربران
وولف از بزرگترین نویسندگان قرن بیستم است نویسنده‌ای که در زمان و اجتماع خود نمیگنجید و زندگی‌اش انگار فهرستی تمام نشدنی از رنج‌ها بود.
وولف نه فصل این کتاب را با توصیفی باشکوه و بی نظیر از دریا آغاز میکند وصفهایی که وقتی کنار هم قرار میگیرند تشکیل یک روز را میدهند. کتاب شش راوی دارد که هر کدام بی آنکه دیگری را مخاطب قرار دهند از آنچه در ذهنشان میگذرد میگویند. روایتی از کودکی تا پیری و مرگ دو نفر از آنها. درباره موجها گفته اند شبیه شعر است درصورتی که موجها شعریست به نثر... وولف احساساتی را بیان میکند که نمیتوان در قالب کلمات ریخت.
نکته: خواندن این کتاب ساده نیست باید بگذارید موجها شما را با خودشان ببرند.
قسمتی از کتاب
چه عجیب است که آدم با اضافه شدن یک دوست حتی از دور تغییر میکند. وقتی دوستی به ما سر می‌زند چه کار مفیدی می‌کند. با اینحال چه دردناک است در یاد ماندن، تسکین یافتن، خویشتن ِ خویش را آلوده کردن، قاطی شدن و بخشی از دیگری شدن. همچنان که نزدیک من میشود من از خود به در می‌شوم.
ص134

مشاهده لینک اصلی
موج ها از آن كتاب هايى است كه بايد چند بار خوانده شود تا به خوبى فهميده شود. براى من تجربه بار اول خواندن اين كتاب، بيشتر تجربه غوطه زدن در ژرفناى احساسات آدم ها با بيانى شعرگونه بود. اگر هنگام خواندن، دقت و حوصله به خرج دهيم، چه بسا شعر درون خودمان را هم لا به لاى تك گويى هاى شخصيت ها پيدا كنيم.

مشاهده لینک اصلی
کتاب های مرتبط با - کتاب موج ها


 کتاب اصول و تکنیک های داستان نویسی نوین در جهان (جلد اول)
 کتاب چهره ی پنهان عشق
 کتاب دیوانه ها در زمین بازی
 کتاب بکت،پایان بازی نوشتن
 کتاب نظریه سیستم ها و تغییر پارادایم در جامعه شناسی
 کتاب درآمدی بر فهم جامعه ی مدرن _ کتاب چهارم